Singing-Day met John Rutter

Singing-Day met John Rutter

Singing-Day

Meestal een keer per jaar organiseert Muziekcentrum Paul Snoek een Singing-Day met John Rutter.

Zondag 13 oktober 2019 is het weer zover. John Rutter geeft dan voor de zesde keer een Singing-Day in de Petrus & Pauluskerk in Soest. Deze dag worden er een groot aantal van zijn werken gezonden. Bekende werken maar ook nieuw materiaal. Daarnaast geeft hij ons handig tips en tricks vanuit zijn praktijk. Al met al zal het een inspirerende dag worden.

Meezingen

Muziekcentrum Paul Snoek wil een groot vierstemmig koor proberen samen te stellen. Je kunt mee doen met je hele koor, maar ook individuele koorleden kunnen mee doen. Met dit hele grote koor gaat John Rutter aan de slag. Veel zingen, veel leren, veel plezier, kortom genieten.

Singing-Day Programma

De dag start om 14:00 uur en is om 17:00 uur afgelopen. Tijdens de Singing-Day werkt Rutter met zijn eigen programma, waar onder ook kerstmuziek. Welke muziek dat is wordt later bekend gemaakt.

Aanmelden en verder…

Zowel koren als individuele leden kunnen zich aanmelding via de website van Muziekcentrum Paul Snoek.
De kosten zijn 25 euro.
Adres is Petrus & Paulus kerk in Soest, Kerkplein 2, 3764 AW Soest.
Er is een korte pauze, waar u zelf meegebrachte drank kunt nuttigen.
Voor meer informatie en aanmelden : http://paulsnoek.nl/john-rutter-koorzang/

John Rutter

John Rutter

John Rutter is een componist die overal ter wereld geprezen wordt om de mooie koormuziek die hij componeert. Daarnaast is een hij een veelgevraagd dirigent. Ook in Nederland wordt erg veel van zijn werk gezonden en uitgevoerd. Met name zijn Requiem en Magnificat zijn geliefde stukken.