Resultaat 1–20 van de 128 resultaten wordt getoond

Koormuziek Musicals

In de jaren vijftig werden de eerste musicals uit Amerika geïmporteerd naar Nederland. Daarna kwamen er veel meer. Ook kwamen er originele Nederlandstalige musicals. En nu zijn musicals niet meer weg te denken uit Nederland. Cats, Les Misérables, The Lion King, Wicked, bijna iedereen kent ze wel. Daarom mag de musicalmuziek voor koor op onze website ook niet ontbreken. Deze is er, net als bij ‘gewone’ koormuziek, in allerlei uitvoeringen; in het Nederlands, in het Engels, in allerlei moeilijkheidsgraden en koorbezettingen. U kunt ze allemaal vinden op onze website. Vindt u de koormuziek niet, dan kunt u ons bellen en dan helpen wij u graag verder.

Stem en Koor oefeningenMusicalmuziek voor koor is er in verschillende bezettingen. Koormuziek zelf wordt ingedeeld in vier stemmen: sopraan, alt, tenor en bas (S, A, T en B). Voor een koor dat uit alle stemmen bestaat is dat dan Gemengd Koor (SATB). Bestaat een koor alleen uit vrouwen dan is dat SSA of SSAA. Voor een mannenkoor is het TTB of TTBB.

Naast bladmuziek kunt u in onze webshop ook boeken over zangtechnieken vinden. Wilt u als koor op een hoger niveau komen? Dan kunt u eens kijken naar de boeken van Tijs Krammer. Of wilt u uw techniek verbeteren en nog beter leren zingen? Dan is de ‘Vocal Workouts For The Contemporary Singer’ misschien wel een mooi boek voor u!

Snel koormuziek bestellen

Bij 123Koormuziek.nl kunt u alle koormuziek bestellen. Als u iets niet kunt vinden op onze website dan zoeken wij het voor u op. Onze specialisten weten veel over musicalmuziek voor koor en zijn zes dagen per week telefonisch bereikbaar op 0342-419197. Daarnaast wordt een bestelling boven de €20,- gratis bezorgd.