Resultaat 1–20 van de 7560 resultaten wordt getoond

Koormuziek van muziekuitgeverij Hal Leonard

Als grootste muziekuitgever mag Hal Leonard niet in onze bladmuziek webshop ontbreken. Al meer dan 60 jaar is Hal Leonard dé uitgever van bladmuziek voor vrijwel elk instrument, koor, ensemble en niveau. Op 123koormuziek.nl vindt u niet alleen de meest succesvolle lesmethodes, maar ook klassieke bladmuziek en populaire songbooks. Met meer dan 200.000 boeken heeft u keuze genoeg.

Over Hal Leonard

Muziekuitgeverij Hal Leonard is in 1947 opgericht door Harold ‘Hal’ Edstrom, zijn broer Everett “Leonard” Edstrom en hun vriend Roger Busdicker. Eind jaren 30 hadden de broers en Busdicker een band opgericht met de naam Hal Leonard. Nadat de band uit elkaar ging, werd de naam gebruikt voor de oprichting van momenteel ‘s wereld grootste muziekuitgeverij.

Inmiddels wordt Hal Leonard in meer dan 65 landen verkocht en bestaat de catalogus uit meer dan 200.00 boeken, waaronder bladmuziek, lesmethodes, arrangementen en nog veel meer. Bladmuziek van Hal Leonard is verkrijgbaar in verschillende winkels en webshops, maar het hoofdkantoor is gevestigd in Milwaukee, Wisconsin. Het Europese hoofdkantoor ligt in Suffolk, Groot-Brittannië.

Hal Leonard Koormuziek bestellen bij 123koormuziek

123koormuziek is één van de officiële Hal Leonard dealers in Nederland. Bij ons vindt u de nieuwste én meest populaire producten, waaronder de Hal Leonard Pianomethode, de Chart Hits, Jazz Play-Along voor verschillende instrumenten en de Guitar Play-Along serie. Voor fluit, viool, trombone, trompet, hoorn, drums, akkordeon en koren zijn er talloze series ontwikkeld. Veel bladmuziek is op voorraad en kan direct worden geleverd. Voor vragen over de uitgaves van muziekuitgeverij Hal Leonard kunt u terecht bij onze klantenservice. Door te bellen naar 0342 – 419 197 krijgt u snel antwoord op al uw vragen!