Resultaat 1–20 van de 241 resultaten wordt getoond

Choral Spectrum 2019

De Choral Spectrum  2019 is een verzameling van beste verkochte en nieuwe titels koormuziek waarvan Hal Leonard de distributeur is. Het zijn eigen uitgaves van Hal Leonard maar ook uitgaves van o.a. Novello, Durand & Salabert en Walton Music. Elk jaar wordt er een nieuwe catalogus uitgegeven waarin koormuziek staat met verschillend van thema’s en bezetting van koor.

Thema’s voor koormuziek

Thema’s in dit Spectrum zijn bijvoorbeeld Pop, Disney, Film, Broadway, Barbershop en The King’s Singers. Daarnaast is er een grote hoeveelheid aan nieuwe Religieuze- en Worshipmuziek van onder anderen Heather Sorenson, Tarik O’Regan, Matthew Martin en Richard Allain. Maar ook Kerstmuziek van de oude vertrouwde liederen, zoals O Holy Night en Walking in The Air, tot een heel nieuw scala aan kerstmuziek met o.a. The Boy Who Laughed At Sante Clause en Sing We Now Of Christmas.

Best verkopende componisten

Allereerst een nieuwe componist: Rebecca Dale. Haar debuut was in 2015 met I’ll Sing. Nu heeft ze een nieuw werk geschreven: In Paradisum – If I Should Go. Uit het requiem door haar geschreven over de dood van haar moeder.
Maar ook de bekende componisten zoals Eric Whitacre, Ola Gjeilo, Owain Park, Thea Musgrave, Paul Mealor, Stacey Gibbs en nog veel meer componisten die genoemd zijn in het Choral Spectrum Zomereditie 2019.